Old school Easter eggs.
BREAKING NEWS
Kunjungi juga blog saya yang lain di http://copaser.nazuka.net, sekian dan terimakasih.

Mini blog

BrainWave-Tuner v2.5.1 Aplikasi Terapi Otak

Assalamu'alaikum wr wb (gak di jawab dosa loh).
Pagi yang berembun, ya kan?? And biasanya kalo ada embun pasti dingin.
Nah pada pagi hari yang berembun ini aku mau share aplikasi yang bermanfaat banget nih, karena aplikasi ini bisa di gunain buat terapi otak.
Dalam Aplikasi ini telah Diselipkan beberapa fitur antara lain :
img
-Terapi Kepala (buat yang pusing mikirin utang)
-meditation (Menambah konsentrasi saat meditasi)
-schuman resonantion
-Sleep Indunction
-Relaxaxy (cocok untuk yang lagi stres)
-Self Hypnosis (Buat yang Pengen Hipnotis Diri sendiri)
-Attention increased
-Creativity Encaching
-The awakened mind
-Quick mental Refresher
-High frequencies
-Learning aid (cocok buat belajar)
-white noise (Merasakan sensasi yang di dengarkan Seperti nyata)
Nah , cara kerja aplikasi ini Sendiri adalah Dengan memperdengarkan nada berfrekuensi tertentu yang dapat membuat keadaan otak seperti Yang di inginkan . Cara menggunakan nya cukup tancapkan earphone di Handphone lalu dengarkan nada sesuai kebutuhan
img

Bagi Yang Berminat Silahkan
img
About of File
File Name: Brainwave Tuner
Size : 2.45 mb
Platform: Java
Sumber: http://hendi19.mywapblog.com/brainwave-tuner-v2-5-1-aplikasi-terapi-o.xhtml

Back to posts
Comments:
[2016-10-08 12:03:48] fdstgfdgds@gmail.com:

Njrjd842ufshbcs


Post a comment

Write a message

--------------------------
--------------------------
1 | 2 | 3 | 4 | > | >>
--------------------------
Great post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely helpful information particularly the last part smiley I care for such information much. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.
--------------------------
I for all time emailed this web site post page to all my associates, as if like to read it after that my contacts will too.
--------------------------
Fantastic blog you have here but I was curious if you knew of any forums that cover the same topics talked about in this article? I'd really love to be a part of community where I can get feedback from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Appreciate it!
--------------------------
Hi, Neat post. There is a problem together with your site in internet explorer, may check this? IE nonetheless is the marketplace chief and a big part of people will miss your wonderful writing due to this problem.
--------------------------
What's up, after reading this remarkable piece of writing i am too cheerful to share my familiarity here with friends.
--------------------------
1 | 2 | 3 | 4 | > | >>
--------------------------
http://
CAPTCHA

Sponsor's

Mau blog kamu banyak pengunjung dan mendapakan backlink dofollow?
Buruan daftar di:

kumpulblog.wapka.mobi
By veryjava

Referral Banners
Earn money from your device up to $99 per day, click here

Last upload

Name: Hati Band - Tolong Dong Yank.mp3
File size: 872.84KB
File type: audio/mpeg

Name: Hati Band - Cinta Kita.mp3
File size: 1.31MB
File type: audio/mpeg

Name: Hati Band - Di Tolak Lagi.mp3
File size: 783.91KB
File type: audio/mpeg

Downloads

Blogroll

1. Zink.mw.lt
Just personal web blog
2. VERYSITES.US.TO
Official my community
3. VERYSITES.IWIIN.COM
Other my wap site